Правила

Правило 1:

Използвайте ежедневно продукти за грижа за устните, за да ги хидратирате и да поддържате здравословното им състояние
За гладки и хидратирани устни е подходящ Blistex Raspberry Lemonade Blast, обогатен с антиоксиданти, витамини С и Е и богати овлажнители. За дълбока хидратация, за успокояване и облекчаване на напукани устни, слънчево изгаряне и херпеси, ползвайте Blistex Lip Relief Cream.

Правило 2:

Използвайте продукти за грижа за устните преди излагане на суха среда.
Всеки път, когато сте изложени на сурови външни елементи или сух въздух в затворени помещения, употребявайте продукт за грижа за устните, който запазва естествената влага и допълнително хидратира устните. Препоръчителни продукти са Blistex Sensitive, съдържащ какаово масло и масло от Ший и Blistex MedPlus, съдържащ лечебните съставки: Евкалипт, Ментол и Камфор, осигуряващи охлаждащо , облекчаващо успокоение.

Правило 3:

Използвайте продукти за грижа за устните преди излагане на слънце.
По всяко време на годината, вие винаги сте изложени на вредните слънчеви лъчи, ето защо е препоръчително да се използват продукти с подходящ слънцезащитен фактор / SPF/. Освен добре познатото увреждане на кожата от слънцето, излагането на слънце е и предпоставка за появата на херпес и мехури при някои хора, които са податливи. Номерът SPF показва колко пъти по-дълго човек може да остане на слънце, преди да започне да изгаря кожата.Опитайте някой от продуктите Blistex, включително Blistex ProtectPlus с SPF30 защита от слънчевите лъчи.

Правило 4:

Третирайте възпалените или вече напукани устни с лечебни продукти за грижа за устните.
Ако сухотата, напукването или раздразнението на устните са вече налице е особено важно да се използват лечебни продукти за облекчение. За ефективно и бързо успокоение и лечение на устни опитайте Blistex Lip Relief Cream. Той е ефективен, бързо облекчава и лекува и е единственият балсам за устни, който съдържа влага. При възпалени, напукани устни, Blistex MedPlus осигурява изключително охлаждащо и мигновено облекчение.

Правило 5:

Използвайте продукти за грижа за устните вместо червило.
Ако искате да направите пълна почивка от червилото, Blistex Lip Brilliance подобрява устните и им придава изтънчен цвят и деликатен блясък!