За Blistex

Blistex е основана през 1947 г. като малкa семейна компания за развиване и пускане на пазара продукти за грижа за устните, главно в Съединените щати. Нашите цели в тези дни бяха да създаваме качествени продукти, да постигнем постоянен растеж и да станем иновационен лидер в продуктите за грижа за устните.

Преследването на качество и обслужване на клиентите ни доведе през 1967 г. до създаване на нашите научноизследователска и разработена материална база, както и изграждане на собствена производствена база и централно управление в Oak Brook , Илинойс САЩ. Този ход ни позволи да имаме прецизен контрол на всеки етап от нашата дейност от формулата на продукта през тестването, производството до търговията. С течение на годините, растежа се поддържа от постоянни иновации в продуктовата линия Blistex. Бяха добавени нови продукти, съществуващи продукти бяха усъвършенствани и Blistex се премести на световния пазар за грижа за устните.

Днес традицията Blistex се поддържа от второто поколение след основаващото семейство. И ние все още вярваме в нашите първоначални цели. Качеството на продукта. Растеж. Иновации. И лидерство. Някои неща никога не трябва да се променят.

Blistex произвежда, тества и разпространява пълна гама от качествени продукти за грижа за устните